Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Hollywood’un en tarz babaları

        Esra ÇORUH / HT CUMARTESİ

        Onların en önemli ve en kutsal görevi, tabii ki baba olmaları. Çocuklarıyla birlikte sık sık objektiflere en doğal halleriyle yansıyan ünlü babalar, giyim tarzları ve şık stilleriyle de göze çarpıyor. Artık çocuklarıyla görmeye alıştığımız Ben Affleck, David Beckham, Brad Pitt, Lude Law, gibi isimlerin tahtına güçlü isimler oturdu. Hollywood’un stil sahibi yakışıklı babalar kervanına bu yıl yeni isimler eklendi. Babanıza hediye seçerken size ilham verecek babaları topladık. Babanızı Johhy Depp gibi sıra dışı görmek istiyorsanız ona aksesuvar alabilir ya da tıpkı Ryan Reynolds gibi spor giyime tutkunsa jean pantolonla onu mutlu edebilirsiniz. İşte size ilham verecek Hollywood’un en taze ve en stil sahibi babaları...

        Stil sahibi: David Beckham

        Futbolu çoktan bıraksa da David Beckham 3 oğlu ve bir kızıyla kendi liginde oldukça başarılı bir aile babası. Moda konusunda ise dünyanın gelmiş geçmiş en stil sahibi sporcusu. 1998’de gösterişli bir düğünle evlendiği moda ikonu Victoria Beckham ile dünyanın takip ettiği en gözde çift oldular. Çiftin Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David ve Harper Seven adında 4 çocukları var. Harper babasının gözdesi ve Beckham Ailesi’nin en tatlı üyesi. David Beckman’ın stili ve giyim tarzına dönecek olursak hiç şüphesiz ki uzun yıllardır Hollywood’un en iyi giyinen ismi.

        Modern: Justin Timberlake

        Dillerden düşmeyen şarkıları, müthiş sahnesi, başarılı oyunculuk kariyeri, tasarımcı kimliği ve müthiş tarzıyla on parmağında on marifet olan Justin Timberlake, geçtiğimiz aylarda babalık heyecanını yaşadı. Justin ve ünlü oyuncu eşi Jessica Biel, Hollywood’un en güzel çiftlerinden hiç şüphesiz... Düğünde giydiği Tom Ford smokin hâlâ hafızalarımızdayken çiften beklenen haber geldi. Güzel ailenin yeni üyesi Silas Randall Timberlake dünyaya geldi. Babalığın stiline neler katacağı ise merak konusu. Başarılı sanatçının modaya olan tutkusunu bilmeyen yoktur. Suit & Tie albümünde Tom Ford ile çalışan yakışıklı sanatçı, o dönemde giydiği uzun yaka gömlek geniş papyon ve geniş bir sivri yaka smokin ceketi ile trend öncüsü oldu.

        Spor şık: Ryan Reynolds

        Hollywood’un en gözde çifti olan Blake Lively ve Ryan Reynolds, James adını verdikleri güzel kızlarını kucaklarına aldı ve Ryan Reynolds da sonunda cool babalar kervanına katıldı. Blake Lively’nin elbette Ryan Reynolds üzerindeki stil etkisini görmemek mümkün değil. Zaten iyi giyinen Reynolds, Blake Lively ile evlendikten sonra daha şık ve daha özenli giyinmeye başladı. Kırmızı halıda eşinin tavsiyelerini dinleyen başarılı oyuncu, günlük hayatında da spor tarzından ödün vermiyor.

        Trendsetter Ryan Gosling

        Ryan Gosling de Hollywood’un en yakışıklı babalar kervanına katıldı. Başarılı oyuncu “Babadan Oğula” filminin setinde tanıştığı seksi yıldız Eva Mendes ile güzel bir ilişkiye başladı ve çiftin Esmeralda Amada Gosling ismini verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Filmlerinin yanı sıra özellikle giyim konusunda erkeklerin örnek alacağı şıklıkta alternatifler üreten bir yıldız. Kuşkusuz stilinde düzgün fiziğinin payı büyük ama canlandırdığı farklı karakterlerle de kendisinden bir moda ikonu yaratmayı başardı.

        Casual: Matthew McConaughey

        “Kırmızı halıda smokinin hakkını en iyi veren kim” diyorsanız, cevabımız Matthew McConaughey olur. Hollywood’un en yakışıklı isimleri arasında gösterilen Matthew McConaughey, çocuklarıyla en çok zaman geçiren yıldızlar arasında. 2006’da Camila Alves ile evlenen McConaughey’in, Levi Alves, McConaughey ve Livingston Alves adında 3 çocuğu var. Levi, bandanaları ve salaş giyimiyle tıpkı babası. Matthew McConaughey, günlük hayatında casual ve rahat stiliyle denizin keyfini çıkarıyor. Kırmızı halıda elegan tarzıyla dikkat çekiyor ve slim fit takımlar ya da smokin tercih ediyor.

        Rahat ve cool: Ashton Kutcher

        Hollywood’un en yakışıklı taze babalarının başında Ashton Kutcher var. Mila Kunis’le uzun yıllardır çok yakın arkadaş olan Kutcher, rüya gibi bir düğünle evlendi. Ve mutlu tabloya Wyatt Isabelle Kutcher adında bir melek dahil oldu. Rahat, eğlenceli ve salaş tarzını baba olduktan sonra değiştirir mi bilemeyiz ancak Kutcher’ın kendine has tarzını her zaman takdir ediyoruz. Kırmızı halıda bile rahat tarzından ödün vermeyen yakışıklı oyuncu, günlük hayatında jean, kareli gömlek ve kasket şapkalarından vazgeçemiyor.

        Sportif: Channing Tatum

        İki sene önce baba olan Channing Tatum Hollywood’un en yakışıklı babalarından. 33 yaşındaki Tatum, eşi Jenna Dewan’la 2006’da “Step Up” adlı filmin setinde tanışmış ve 2009’da evlenmişti. 2013’te aileye katılan Everly, babasına benzerliğiyle dikkat çekiyor. People Dergisi oyuncu Channing Tatum’u 2012’de “en seksi erkek” seçti. Magic Mike filmiyle yıldızı giderek parlayan başarılı oyuncunun kırmızı halıdaki duruşu ve kusursuz vücudu, Hollywood’un genç delikanlılarına da örnek oluyor. Smokini en iyi taşıyan isimlerden olan Tatum, günlük hayatında sportif ve rahat parçaları tercih ediyor.

        Dört dörtlük: Brad Pitt

        “Çuval giyse yakışır” sözcüğü herhalde Hollywood dünyasının en yakışıklı aktörlerinden biri olan Brad Pitt’e yakışır. Müthiş oyunculuğu ve kusursuz görünümünün yanı sıra Brad Pitt, yıllardır değişmeyen tarzıyla dört dörtlük bir stil ikonu. Her sene dünyanın en seksi erkekleri arasında gösterilen yakışıklı oyuncu, yaşlandıkça karizmatik bir aile babası imajı çizmeye başladı. Brad Pitt tam 6 çocuk babası. İlk evliliğini Jennifer Aniston ile yaptı. Ancak çocukları olmadı. Angelina Jolie’ye âşık olunca Aniston ile yollarını ayırdı. Jolie’nin evlat edindiği Maddox, Zahara ve Pax adlı çocukları kendi nüfusuna aldı. Çiftin daha sonra kendi çocukları Shiloh Nouvel dünyaya geldi. Arkasından ikiz çocukları Vivienne Marcheline ile Knox Leon doğdu. Modern, cool ve çabasız bir tarzı benimseyen Pitt, her haliyle stil ikonu olmayı hak ediyor.

        Sıra dışı Johnny Depp

        Johnny Depp aslında “iyi aile babası” tabirinin vücut bulmuş hali. Venesa Paradis ile yollarını ayırmış olsa da Johnny Depp, Lily-Rose ve John III adındaki 2 çocuğuna babalık görevlerini kusursuz yerine getiriyor. Depp, kullandığı aksesuvarlar ve tercih ettiği kıyafetlerle sıradanlığa yıllardır meydan okuyor. Depp siyah gömleği, taşlanmış kot pantolonu, deri ceketi, bileklikleri, çizmeleri, fötr şapkası ve Paris purolarıyla her zaman Johnny Depp’tir.

        Moda tutkunu Kanye West

        Kim Kardashian ile rüya gibi bir düğünle evlenen ve North West adında bir kız çocuğu olan Kanye West, bir kez daha baba olmaya hazırlanıyor. İkinci kez baba olacak olan West moda dünyasına uzak olan bir isim değil. Hatta ünlü yıldızın moda serüveni müzisyenliğinin bile önüne geçiyor. Eşi Kim Kardashian ile hiçbir moda haftasını kaçırmayan Kanye West, birçok tasarımcının ilham kaynağı ve birçok markanın kampanya yüzü. Kanye West’in altıncı stüdyo albümü olan Yeezus, moda serüvenine de ilham kaynağı oldu. Yeezy ile başlayan moda serüvenini, Adidas için tasarladığı Yeezy boost ve tekstil ürünleriyle devam ettiren Kanye West, müzik çalışmalarına ek olarak, firmalarla gerçekleştirdiği kapsül koleksiyonlarla sürekli gündemde.

        Smart casual Jamie Dornan

        “Gri’nin 50 Tonu”nun Christian Grey’i Jamie Dornan, filmdeki halinin aksine evli ve bir çocuk babası. Eşi ve çocuğuyla mutlu bir aile tablosu çizen Dornan, Calvin Klein’in modellerinden biriydi. Jamie Dornan, tarzıyla da çok konuşuluyor. En iyi giyinen erkekler listesinde yerini alan genç oyuncu, smart casual tarzıyla karizmasını ortaya koyuyor. Christian Grey gibi takım elbise düşkünü olan Jamie Dornan’ın vazgeçilmezi arasında beyaz gömlekleri ve canvas pantolonları var. Gri’nin 50 Tonu devam filmlerinde de Christian Grey karakterini canlandıracak olan Dornan, daha uzun yıllar karşımızda olmaya devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ