Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da deniz ulaşımı durdu

        İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

        İDO'dan alınan bilgiye göre, fırtına dolayısıyla Kabataş-Adalar, Karaköy-Haydarpaşa-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy, Bostancı-Adalar vapur seferleri, Harem-Sirkeci, Eskihisar-Topçular, Erdek-Avşa-Maramara feribot seferleri ve Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş, Kartal-Yalova, Kabataş-Adalar-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

        Deniz taksi hizmetinin de durdurulduğunu bildiren İDO yetkilileri, mevcut hava şartlarında sadece Kadıköy-Eminönü vapur seferlerinin yapıldığını, ancak lodosun şiddetini artırması halinde bu seferlerin de durdurulabileceğini kaydetti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ