Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şerafettin Nine ilk kez Habertürk'e konuştu

        MEHMET İNMEZ / GAZETE HABERTÜRK

        Ölen annesini evin bodrumuna gömüp onun kıyafetleriyle 2 yıl maaşını çeken ve ardından suçüstü yakalanan ‘Şerafettin Nine’ lakaplı Şerafettin Gencel yaşadıklarını HABERTÜRK’e anlattı: Annemin kıyafetleriyle 1 hafta ayna karşısında prova yaptım. Taklitle abimi bile kandırdım.

        ‘1 HAFTA PROVA YAPTIM’

        ‘SAATLERCE GÜLDÜM’

        Almanya’daki ağabeyim Türkiye’ye gelip, annemi görmek istediğini söyledi. ‘Eyvah, ona yutturamam, tanır’ dedim. Israr edince, aynı oyunu oynamaya karar verdim. Ona, ‘Annem evde yalnız, 5 dakikadan fazla seni görmek istemiyor. Elini öp, çık git’ dedim. Kıyafetlerimi giyip, elimde baston koltukta otururken, ağabeyim geldi. ‘Anne elini öpeyim’ dedi. Elimi uzattım ve sesimi kısarak ‘Hadi git görmek istemiyorum’ seni dedim. ‘Anne yapma’ dedi. Elimle git işareti yaptım. Gittikten sonra da saatlerce güldüm...

        ”‘KIZIM AYAKLARIM ÇOK AĞRIYOR...’

        ‘PARALARI ÖDEYEMEDİM’

        Devlet, annesi kılığında çektiği paraları daha sonra Şerafettin Gencel’den tahsil etmek istemiş. Ancak o günlerde cezaevinde olduğu için borcu ödeyemeyen Gencel, daha sonraki durumu ise “Hiçbir mal varlığım ve gelirim olmadığı için ödeyemedim” sözleriyle anlattı. Herhangi bir iş yapmayan Gencel, imam nikâhlı olarak yaşadığı eşinin engelli maaşı ile geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını anlatıp ekledi: “Yaşadıklarımı televizyon ve tiyatro sahnelerinde sergilemek istiyorum. Senaristler ve yapımcılar tarafından keşfedilmek, içimdeki Şerafettin Nine’yi ortaya çıkarmak istiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ