Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Bugünlerde her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takarız. Çok disiplinli ve planlı bir ruh haline bürünürüz. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Analiz ve sınıflandırma gereken işlerimizin üzerine düşmek faydalı olabilir. Önemli duygusal konuşmalarda karşımızdaki insanı fazla eleştirmekten kaçınalım.

        KOÇ

        Bugün hayata farklı gözlerle bakacaksınız. Etrafınıza karşı anlayışlı olabilirsiniz. İş hayatınızda duygularınız abartılı çalışabilir. Dış ortamlardan duyacaklarınız modunuzu aşağıya çekmesin.

        BOĞA

        Aşk hayatınızda duygularınız doğru çalışabilir. Sevdiğiniz insana karşı duvarlarınızı yıkabilirseniz içtenliğinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizde olup biten olaylar sizi de etkiliyor.

        İKİZLER

        Düşüncelerinizde olumlu ve pozitif sonuçlara yatkınsınız. Ailevi konularda kolay tepki vermeye de açık olsanız bile içinizdeki iyimserlikle bozulan ilişkinizi toparlamanız mümkün.

        YENGEÇ

        Bu aralar iletişimsel konularda karşınıza gelen fırsatları kullanmak sizin elinizde. Yetişmeyen işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir. Gizemli konuları konuşma ihtiyacınız yüksek.

        ASLAN

        Özel yaşantınızda söz verdiğiniz konu ve olaylar içsel olarak sizi zorlayabilir. Parasal konulara vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz. Öğle saatlerinde yanılgılardan uzak durun.

        BAŞAK

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda çok önemli şanslar karşınıza çıkabilir. Onları iyi değerlendirin. Bugün, bol bol gezmek isteyeceksiniz. Özel hayatınızda bazı sıkıntılar oluşabilir.

        TERAZİ

        Duygusal konularda yalnızlığınız sizin için önemli bir avantaj olabilir. Kalbinizden geçenleri kendinize saklayabilirsiniz. İş hayatınızdaki birtakım önemli gelişmeler sizi ruhen yorabilir.

        AKREP

        Arkadaş ortamlarınızda abartılı davranacaksınız. Gönlünüzde kopan fırtınalar zaman zaman kendinizi kötü hissetmenize yol açabilir. Bazı şeyleri hak etmediğinizi düşünebilirsiniz.

        YAY

        Fikirlerinizde coşku ve umutla hareket edeceksiniz. İş hayatınızda zorlanmalar oluşabilir. İşinizi bitirip soluğu ailenizin yanında almak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirin.

        OĞLAK

        Parasal konularda şansınız yüksek olacak. Gün boyunca yeni fikirlere ve duygusal deneyimlere açık olacaksınız. Sizi az tanıyan insanlar moralinizin bozulmasına neden olabilir.

        KOVA

        Geleceğe yönelik parasal adımlarınızda biraz daha gerçekçi davranmak işinize yarayabilir. Bugün, kendinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

        BALIK

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ayıracağınız vakti gözünüzde büyütmeyin ve hayalinizde yaşattıklarınızdan sıyrılın. Özel hayatınızdaki gerilimleri yaratan biraz da siz olabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ