Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kylie Minogue o akıma yeniden can verdi
        1

        Dünyaca ünlü Avustralyalı sanatçı Kylie Minogue, kariyerinin ilk yıllarında magazin sayfalarını kıvırcık saçlarıyla süslüyordu.

        2

        Her ne kadar dünya çapında tanınmaya başladıktan bir süre sonra hep dümdüz ve kahverengi saç modelleri tercih etse de, hayranları onun 80'li yıllardaki bu halini unutmamıştı.

        3

        Minogue, gençlik yıllarını özleyenler için geçen hafta radikal bir karar aldı ve 80'lerin moda akımını günümüze taşıdı. Ünlü sanatçı, hafta sonunda perma yaptırılmış sarı saçlarıyla görüntülendi. Stilistlere göre, permalı saçların yaz sezonunda daha çok tercih edilecek olmasının bir sebebi daha var: Denizden çıkınca taramaya gerek kalmadan kururken şekil alan saçlara sahip olmak.

        4

        Telegraph'ın haberine göre, bu yıl defilelerde de sık sık karşımıza çıkan permanın hafızalara Minogue'dan daha fazla kazınmış temsilcileri de var elbette. Onlardan biri kuşkusuz, Kolombiyalı eski futbolcu Carlos Valderrama. Öyle ki, Valderrama'nın sahada ortaya koyduğu futbol bile hiçbir zaman saçları kadar konuşulmadı.

        5

        Dünyaca ünlü yıldızlardan Cher de, saçlarını "ehlileştirmeden" önce perma modasının temsilcilerinden olmayı tercih etmişti.

        6

        Julia Roberts... Sempatikliğiyle hayranlarının gönlünde taht kuran güzel aktris, saçlarında pek çok model denedi. Ona en çok yakıştırılan ise, 90'lı yıllarda tercih ettiği permaydı.

        7

        Ve permalı bir "ikon"... Madonna, "Desperately Seeking Susan"da rol aldığında, bir nesil onun saç modelinden yaptırmak için kuaförlere akın etti.

        8

        Meg Ryan, ne yaparsa yapsın çirkin görünmeyi başaramayan aktrislerden sayılıyor. 80'li yıllarda çekilen fotoğraf da bunu doğruluyor. Ryan, bu karede de hoş görünse de, sadece saçları değerlendirildiğinde aynı sonuca ulaşmak zor.

        9

        Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton John da, başının üç katı büyüklüğündeki saçlarıyla bir döneme adını yazdırdı.