Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nostradamus'tan dehşet verici 2017 kehanetleri!
        1

        Nostradamus, 1503-1566 yılları arasında yaşamış, dünyanın en ünlü kahinidir. Büyük Londra Yangını, Hitler’in yükselişi ve 11 Eylül saldırıları gibi trajedileri öngörmüştü. Peki ya 2017?

        2

        Nostradamus'un isabetli kehanetleri, insanların 2017 yılı konusunda ona yönelmelerine sebep oluyor ki bu da çok doğal. Nostradamus'un 2017 hakkındaki kehanetleri pek iç açıcı değil.

        3

        Nostradamus 2017’de ABD'de “utanmaz, risk alan ve yüksek sesle konuşan” büyük bir liderin yükseleceğini söylüyor.

        4

        Ayrıca “Anlaşma bozuldu, yüzünü cennete çevirecek, kanlı ağız kanla yüzecek” gibi kehanetleri var. Bunlar önümüzde yıl için pek de umut verici duyulmuyor.

        5

        Nostradamus’un kehanetlerinin yanında Balkanlar’ın dünyaca ünlü kahini Baba Vanga’nın da kehanetleri çok umut verici değil. ABD’nin 44. başkanının siyahi olacağını ve bu ülkenin son başkanı olacağını öngörmüştü.

        6

        ABD için iyi görünmeyen bu durum, Rusya’yla aralarının kötü olduğu ve Çin’le bir ticaret savaşına girmek üzere oldukları şu sıralar ekonomi için soru işaretleri uyandırıyor.

        7

        Her şeyin üzerine, Italya’da Kan Mucizesi diye bilinen tören var. Buna göre 4. yüzyıldan kalma katı bir şekilde korunan Aziz Januarius’un kanının tören sırasında sıvılaşması gerekiyor.

        8

        Bu kanın sıvılaşmadığı birkaç kez olmuş ve bu ne zaman olsa büyük depremler, kolera salgını gerçekleşmiş. Hatta İtalya’da Nazilerin yükselmesi gibi korkunç şeyler bile kanın sıvılaşmadığı sene patlak vermiş.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ