Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (2 Nisan 2017)

        Hızlı ve hareketli başlayan günümüze birden fazla plan sığdırabiliriz. Öğleden sonra saat 17.41 itibarıyla Ay boşluğa girecek. Daha başıboş, rahat ve plansız ilerlememiz mümkün. Öğleden sonra ve akşamüstü saatlerinde duygusal tatminsizliklerimiz yüksek olabilir. Özel ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Akşam saat 21.26’da Ay, Yengeç burcuna geçiyor. Duygusal olarak alınganlıklarımız gece saatlerinde artacak.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kafanız hızlı, çözümsel ve mantıklı çalışacak. Yakın çevrenizdeki insanlar destekleriyle size zorlandığınız her konuda katkıda bulunacaklar. Yine de fikirsel olarak kolay tatmin olmayacaksınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal ve manevi yönünüz bu aralar fazlasıyla etkin. Her şeye çok anlam yüklemeyin ve olaylara mantıkla yaklaşın. Bugün, maddi yönden sizi sinirlendiren konulara ve olaylara açık olacaksınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin için oldukça keyifli ve rahat geçebilir. Sosyal ortamlardaki güzel iletişime odaklanın ve iş sıkıntılarınızı gittiğiniz ortamlara taşımayın. Özel yaşantınızdaki tatminsizliklerinizi dengeleyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Koşuşturmalarınızın çokluğu yüzünden pilinizin çabuk bittiğine şahit olabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutarsanız her işinizi daha rahat halledersiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınız aktif olacak. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlarla çok iyi anlaşacaksınız. Aşk hayatınızda işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız yerlerde sizi etkileyecek planların peşinden gidebilirsiniz. Biraz tembelliğe ihtiyacınız var. Bu aralar harcama yapma konusunda biraz temkinli hareket etmenizde fayda olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün size keyif veren ve nefes almanızı sağlayan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Bir süredir tanımak istediğiniz insanlara vaktinizi ayırabilirsiniz. Özel ilişkileriniz sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        Tek başınıza hareket etmektense gerek iş alanlarınızda, gerekse ortaklaşa para konularında başkalarından yardım almak isteyeceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi bugün kolaylıkla halledeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Özel yaşantınızda bizi bunaltan bazı tatminsizlikleriniz olabilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mantıklı ve iletişimi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Siz sorumluluklarınızı bildiğiniz ve işinizin üzerine ciddi bir şekilde eğildiğiniz sürece hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Biraz dinlenmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi birçok konuda yaratıcı hissedebilirsiniz. Bir tek parasal konularda ve harcamalarınız alanında rahatsızlık duyabilirsiniz. Zira bazı hesaplarınızın gerçeği yansıtmadığını görmeniz mümkün.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün evinizle ilgilenmek veya ailevi konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Aile ortamlarınızdaki gerilimler üzerinizde etki yaratabilir. Para konularında anlık kararlar alma ihtimaliniz yüksek görünüyor.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ