Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Caner'e, 'kanallara çıkmayacaksın' tehdidi

        Caner Toygar, "Ben gazetelere ve TV'lere konuşunca tehditler gelmeye başladı. 'Kanallara çıkmayacaksın, konuşmayacaksın, yoksa senin için kötü olur' gibi laflar ediyorlar. Ama ben şikayette bulundum" dedi.

        "Caner Toygar'la Meral Konrad'lı Geceler" adlı programı sunan Caner Toygar'ın, kanalın sahibi Osman Güzelsu'nun şoförü, oğlu ve adamları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından kıyasıya dövülmesinin yankıları sürüyor. Kanalın sahibi Osman Güzelsu'nun oğluyla tartıştığı için dövüldüğü iddia edilen Caner Toygar, tehdit almaya devam ettiğini söyledi. Toygar, "Bana setten biri neden geç kaldığımı sordu.

        zaman seti erken hazırlasaydınız' dedim. Kesinlikle tokat atmadım. Daha sonra o kişinin kanalın sahibinin oğlu olduğunu öğrendim. Reklam arasında da beni apar topar götürüp bir odaya kapattılar ve dövdüler. Kameraya da çektiler. Görüntüler ortaya çıkınca ve ben konuşunca tehditler gelmeye başladı. 'Kanallara çıkmayacaksın, konuşmayacaksın, yoksa senin için kötü olur' gibi laflar ediyorlar. Ama ben şikayette bulundum. Artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Ne yapacaklarsa yapsınlar" dedi.

        Ahu Tuğba bana inanmadı

        Caner Toygar, olayın yaşandığı dönemde kanalın genel müdürü olan Ahu Tuğba'ya olayı anlattığını, ancak Tuğba'nın kendisine inanmadığını söyledi. Caner Toygar, "Olayları sen abartıyorsun, ben konuştum öyle bir şey olmadı' dedi bana. O zaman inansaydı, hakkımı arardım" dedi.

        Caner'i döven 6 kişi aranıyor

        “Meral Konrad ve Caner'le Geceler” isimli programın reklam arasında Caner Toygar'ın dövülürken görüntülerinin yayımlanmasının ardından başlatılan soruşturmada polis 6 kişinin peşine düştü. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Caner'i döven kişileri yakalamak için dün öğle saatlerinde İstanbul Channel'in Seyrantepe'deki binasına geldi. Ancak binada yapılan aramada aralarında İstanbul Channel'ın sahibi Osman Güzelsoy'un oğlunun da bulunduğu zanlıların görüntülerinin yayınlanmasından sonra bir daha İstanbul TV binasına gelmedikleri tespit edildi. Polis bu kişileri yakalamak için ev adreslerini alarak operasyonları sürdürüyor.

        Çarşamba akşamı Fox TV'deki canlı yayına katılan Caner Toygar, program çıkışında polislerce İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne davet edildi. Görüntüleri polislerle birlikte izleyen Caner, ilk başta şikayetçi olmayı düşünmediğini söyleyerek, "Ancak polisin bu işi takipçisi olduğunu gördüğümde şikayetçi olmaya karar verdim. Türkiye'de devlet olduğunu görecekler" dedi.

        Hürriyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ