Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Datça'da ölen askere veda

        Muğla'nın Datça ilçesindeki Hava Radar Mevzi Komutanlığında bir askerin ateş açması sonucu hayatını kaybeden iki askerden biri olan er Ömür Canca (27), Rize'nin Pazar ilçesinde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

        Ömer Canca için Pazar Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Canca'nın ailesi ve akrabaları ile Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Basa ile vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde, Canca'nın yakınlarının oldukça üzgün oldukları görüldü.

        Rize Müftüsü İlyas Serenli tarafından Cuma namazını müteakiben kıldırılan cenaze namazı sonrası, Canca'nın cenazesi askerlerin omuzlarında ambulansa taşındı. Canca'nın cenazesi, daha sonra Zafer Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

        Öte yandan, cenaze namazı sırasında fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan Abdullah Terzi'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi.

        Muğla'nın Datça ilçesindeki Hava Radar Mevzi Komutanlığında görevli askerlerden A.K'nın henüz belirlenemeyen nedenle açtığı ateş sonucu aynı birlikte görevli erler Teyfik Cebeci ile Ömer Canca hayatını kaybetmişti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ