Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Abdüllatif Şener'in eşi kaza geçirdi!

        SİVAS (AHT)

        Türkiye Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifa ederek Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olan Abdüllatif Şener'in eşi Berrin Şener, kullandığı otomobille, başka bir otomobille çarpıştı. Kazadan Berrin Şener ve kızı ile otomobilde bulunan 2 kişi yara almadan kurtulurken, diğer araç sürücüsü yaralandı.

        Sivas'ta seçim çalışmalarını sürdüren Abdüllatif Şener'in eşi Berrin Şener'in kullandığı 42 BYR 28 plakalı otomobil, Kepçeli kavşağında Mesut Yalçın'ın (21) kullandığı 58 NF 919 plakalı otomobille çarpıştı. Berrin Şener ile yanında bulunan kızı Elif Zehra Şener, TP Sinop İl Başkanı Hüsnü Cömert'in eşi Emine Cömert ve partili Muhsine Arslan yara almadan kurtulurken, diğer otomobilin sürücüsü Mesut Yalçın yaralandı. Şener ve beraberindekiler Sivas Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilirken, Yalçın ise Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

        Berrin Şener, telefonla eşi Abdüllatif Şener'e sağlık durumları hakkında bilgi verdi. Bir süre sonra Abdüllatif Şener'in de hastaneye gelerek, eşi ve kızı ile diğer partilileri ziyaret ettiği öğrenilirken, daha sonra Berrin Şener, kızı ve beraberindekiler taburcu edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ