Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yaşını duyanlar inanamıyor! Songül Karlı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor! - Magazin haberleri
        1

        Bir süre önce bölgesel incelme işlemlerine başlayan Songül Karlı, beslenmesine ve sporuna oldukça dikkat ediyor. Sık sık sahne alan ve yoğun bir tempoda çalışan Karlı, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

        2

        Konser programı oldukça yoğun olan Songül Karlı, kuaförüne gidip bakım yaptırdığı zamanlarda yeni saç rengini, modelini de sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

        3

        Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

        4

        Bir dönem eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan Karlı, kötü günleri geride bıraktı.

        5

        Son olarak yaptırdığı "Fransız Askısı" yöntemiyle gündem olan ünlü isim, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

        6

        Songül Karlı'nın son gönderisinin altına; "Kalbimizi güneş gibi ısıtıyorsunuz.", "Müziğin prensesi", "Süper üzerinden süper" gibi yorumlar geldi.