Yeni Malatyaspor'un yeni transferleri konuştu
Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinden Robin Yalçın, "Ligin ikinci yarısının iyi geçmesini temenni ediyorum. Erol hocanın oyun disiplinini biliyorum. Uyum sağlamak benim için kolay olacak" derken Fenerbahçe'den kiralanan Barış Alıcı ise "Evkur Yeni Malatyaspor takımını en güzel yerlerde görmek için çabalayacağız" ifadelerini kullandı.
ABONE OLSpor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolculardan Robin Yalçın ile Barış Alıcı, ikinci yarıya iyi başlamayı hedefliyor.
İki futbolcu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Çaykur Rizespor ile yollarını ayırmasının ardından Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Robin Yalçın, sarı-siyahlılarda güzel bir ortam bulduğunu, takıma katıldığı için mutlu olduğunu kaydetti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ