Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediyesinin acı günü

        (Fotoğraflı)

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Elim bir trafik kazası sonucunda yaşamlarını yitiren Gölbaşı Belediyesi personelleri Ali Ulu ve Erdal Çağıl, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        Ali Ulu ve Erdal Çağıl için Gölbaşı Belediyesi avlusunda tören düzenlendi. Cenaze merasimine AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyesi eski başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ali Ulu ve Erdal Çağıl'ın yakınlarına başsağlığı diledi. İlçe Müftüsü Adem Karakelebek tarafından helallik alındı. Cenazeler, belediye avlusundaki törenin ardından Merkez Camii'ne getirildi. Ulu ve Çağıl'ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi.

        (AYŞ-BC-Y)

        29.11.2017 16:19:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler