Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde çamaşır suyu içen çocuk hastaneye kaldırıldı.
        Olay, Bozüyük ilçesi İçköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mir Ali Ç. (2) isimli çocuk evde bulunduğu sırada oturma odasında masa üzerinde duran çamaşır suyundan bir yudum içti. Durumu fark eden aile zehirlenme şüphesiyle Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan kontrollerde çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
        Olayla ilgili çocuğun annesi Gülcan Ç.'nin hastanede alınan ifadesinde herhangi bir şikayetçi ve davacı olmadığı belirtildi.
        Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler