Bilecik'te seyir halindeki tır bir anda alev aldı
Bilecik'te seyir halindeyken aniden alev alan tır araç kullanılmaz hale gelirken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.
Bilecik'te seyir halindeyken aniden alev alan tır araç kullanılmaz hale gelirken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.
Kaza sabaha karşı EskişehirBozüyükBilecik karayolu, Şelale Rampaları mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bilecik istikametine seyir halindeki Kudret G. idaresindeki 42 DEZ 83 plakalı tırın kupa kısmında bir anda alevler yükselmeye başladı. Sürücü aracı durdurup dışarı çıkarken alevler kısa sürede aracı sardı. Yangına Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürülürken, araç kullanılmaz hala geldi.
Jandarma EskişehirBozüyükBilecik karayolu geniş güvenlik önlemi alırken, trafik bir süre tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.