Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN BARAN, AŞIK MEVLÜT İHSANİ ŞAFAK'IN ÇOCUKLARINI AĞIRLADI

        KAAN KIZIL

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1970'li yıllarda emekli olarak Körfez'e yerleşen yaşamış Aşıkların ustalarından biri olan Mevlüt İhsani Şafak'ın çocuklarını makamında ağırladı.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mevlüt İhsani Şafak'ın çocuklarını ağırladı. Kendisini ziyarete gelen Gülcan Güney, Arzu Şafak, Müjgan Filiz ve Damadı Dursun Güney'i kapıda karşılayan Başkan Baran, misafirleri ile sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Baran, "Ülkemizin yetiştirdiği halk ozanlarımızdan olan Mevlüt İhsani Şafak'ın miraslarını ağırlamak bizlere onur vermiştir" ifadelerini kullandı.

        Başkan Baran'ın göstermiş olduğu ilgi ve alakan ötürü memnuniyetlerini ifade eden ziyaretçiler ise Başkan Baran'a teşekkür ederek, "Belediyenizde gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri sevindirmiştir. Sizlere teşekkür ederiz. Babamızın yaşadığı toprakları ve sizler gibi değerli insanları ziyaret etmek istedik" dedi.

        (KK-GY-Y)

        04.11.2015 13:39:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler