Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜNLÜ HEYKELTRAŞ ÖZYÜKSEL SERGİ İLE ANILACAK

        YAŞAR ARDA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in yetiştirdiği ünlü heykeltraş Prof. Dr Şahin Özyüksel, 2 Mart 2016 tarihinde Eskişehir Büyükşehir Sanat Merkezi'nde açılacak bir sergi ile anılacak.

        Eskişehir Sanat Derneğince hazırlanan Karma Resim ve Heykel Sergisi'ne ülkemizin değişik üniversitelerinden öğretim üyesi sanatçılar ve Prof. Dr. Özyüksel'in yetiştirdiği öğrencileri katılacak. 26 Aralık 2011 tarihinde vefat eden ve aynı zamanda Eskişehir Sanat Derneği kurucularından olan Anadolu Üniversitesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Özyüksel'in Türkiye'nin bir çok ilinde dikili Atatürk heykelleri ve Eskişehir'de Yunus Emre Heykeli, Bozüyük Metristepe'de Zafer Anıtı ve Çukurçarşı'daki Lüle taşı işleyen adam heykeli bulunmaktadır.

        (YA-KÇ)

        25.02.2016 17:10:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler