Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANAOKULU ÖGRENCİLERİNDEN 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARET



        BEKİR TOSUN
        MUĞLA (İHA) - Yönelt Koleji Ana Sınıfı öğrencileri, bilgi almak ve işleyişi yerinde görmek için Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.
        Ziyaret sırasında öğrencilere öğretmenleri Selen Tok ve yardımcı öğretmen Merve Piriççioğlu eşlik etti. Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya tarafından öğrencilere kurum ile ilgili bilgi verildi.
        Daha sonra öğrencilere toplantı salonunda, Elektrik Mühendisi Özgür Kılıç tarafından öğrencilere 112 AÇM hakkında eğitici brifing sunumu yapıldıktan sonra, akabinde ziyaretçiler, çağrı merkezini gezerek işleyişi hakkında bilgi aldılar.
        Ziyaretin sonunda öğrencilere 112 AÇM logolu dosya ve balon takdim edilmesinin ardından ziyarette bulunan misafirler ile hatıra fotoğrafı çekildi.
        (MB-İK-Y)

        30.03.2016 16:53:48 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler