Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı

        - Gürpınar ile Türktaciri mahalleleri arasındaki köprü yenilenecek

        - Hacı Ahmet Camii restore edilecek

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı'da Gürpınar ile Türktaciri mahalleleri arasındaki köprüyü yenileyecek ve Şereflikoçhisar'daki tarihi Hacı Ahmet Camii'ni restore ettirecek.

        Büyükşehir Belediye Meclisinin Nail Çimen başkanlığında yapılan toplantısında, kent ve ilçelerin ihtiyaçlarına yönelik raporlar ele alındı. Emlak Komisyonu tarafından hazırlanan raporda, ilçelerin belirlemiş oldukları gayrimenkullerin rayiç bedellerinin doğru bir şekilde yapılabilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar yapılması uygun bulundu. Büyükşehir Belediye Meclisinde halkla ilişikler konusunda Büyükşehir Belediyesi personeline seminerler verilmesini, Büyükşehir Belediyesine ait hanım lokallerinde kurs alan vatandaşlara yönelik turistik gezi düzenlenmesini, Çankaya ilçe sınırlarında bulunan 953. Cadde ile 931. Cadde arasına merdiven yapılmasını, Büyükşehir Belediyesinin hizmet binalarının belediye bütçe imkanları dahilinde estetiklerinin artırılması yönünde çalışmalar yapılmasını, Ayaş ilçesi Gençali Mahallesi'nde bulunan caminin etrafının belediye bütçe imkanları dahilinde bakım ve onarımının yapılmasını ve aynı ilçedeki Kültür Evi'nin yarım kalan tefrişatının belediye imkanları dahilinde yerine getirilmesini, Polatlı ilçesi Gürpınar Mahallesi ile Türktaciri Mahallesi arasındaki arazi yolu üzerinde yıkılmak üzere olan köprünün Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından belediye bütçe imkanları dahilinde yenilenmesini, Şereflikoçhisar Parlasan Mahallesi'nde yıkılma tehlikesi altında bulunan tarihi Hacı Ahmet Camii'nin ayakta kalabilmesi için belediye imkanları dahilinde restore edilmesini uygun bulan komisyon, raporları kabul etti.

        (SÜ-Y)

        16.11.2016 12:15:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler