Kahramanmaraş'ta kaçak sigara operasyonu
Kahramanmaraş'ta kaçak sigara operasyonu
(Fotoğraflı)
Muhammet Özer
KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta gümrük kaçağı sigarayla mücadele kapsamında bir eve düzenlenen operasyonda 960 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde bir adrese operasyon yapıldı. Evde yapılan aramada 960 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Evde bulunan bir kişi gözaltına alındı.
(OZR-HA-Y)
01.03.2018 14:04:26 TSI
NNNN
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.