Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menteşe Belediyesi ve Muğla Fenerbahçeliler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı satranç turnuvası ile kutluyor. 2018 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen turnuva, bu yıl 8. kez satranç sporcularını ağırlayacak.
        Turnuva, 1819 Nisan tarihlerinde Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da başlayacak. ‘Açık Kategori’, ‘14 Yaş ve Altı’ ile ‘10 Yaş ve Altı’ olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenecek turnuvada, dereceye giren sporculara toplam 30 bin TL ödül verilecek.
        Organizasyon ile satranç kültürünü yaygınlaştırmak, sporculara rekabet ve fairplay deneyimi sağlamak, sosyal bağları güçlendirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanması hedefleniyor.
        Turnuvaya kayıt linki: https://mugla.tsf.org.tr/turnuvakayitform?layout=girisform&tid=1040

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler