Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'un Türkeli ilçesi Ayaz Ortaokulu’nun dart takımı, elde ettiği derecelerle ilçeye büyük gurur yaşattı.
        Ayaz Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Berkant Günaydın öncülüğünde hazırlanan öğrenciler, dart yıldızlar kategorisinde önce il şampiyonu oldu. Başarılı performansını sürdüren ekip, Karadeniz Bölge Şampiyonası’nda 3’üncülük elde ederek Türkiye birinciliğine katılma hakkı kazandı.
        Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonada güçlü rakiplerle mücadele eden Türkeli temsilcisi, turnuvayı Türkiye 5’incisi olarak tamamladı.
        Elde edilen başarıyla ilgili açıklama yapan Günaydın, sporcularının azim ve mücadeleleriyle önemli bir derece elde ettiğini belirterek, öğrencilerini tebrik etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler