Yerli otomobilde beklenen gün geldi!
Yerli otomobilde en kritik viraj geride kalıyor. Togg'un geliştirdiği yerli elektrikli SUV, bugün bantlardan inmeye başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören ile Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikada üretimine başlanacak otomobil, 2023'ün Mart ayında satışa çıkacak. Togg, ilerleyen dönemde sedan, hatchback, B segment SUV, MPV ve hafif ticari gibi farklı elektrikli modeller tanıtacak.
ABONE OLTürkiye'nin otomobilinde beklenen gün geldi. Togg'un geliştirdiği yerli elektrikli SUV, bugün bantlardan inerek üretim serüvenine başlıyor.
Read more!
Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören ile, akşam saatlerinde Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikada üretilmeye başlanacak.
Yüzde yüz elektrikle çalışan bir otomobil olan Togg'un geliştirdiği SUV model, üretimine başlamasını takiben küresel pazarlarda güvenlik ve emisyon gereksinimlerini karşılama yönünde testlere girecek. Bu onayların alınmasının ardından, Togg'un ilk modeli Mart ayı gibi satışa çıkacak.
Haberi Hazırlayan: Yiğitcan Yıldız
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ