Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yetenek Sizsiniz şampiyonu Max hayatını kaybetti... Acun Ilıcalı'dan Max paylaşımı
        1

        Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max, hayatını kaybetti. Max'in ölüm haberini eğitmeni Ali Yeşilırmak Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. 2012 yılında eğitmeni Ali Yeşilırmak ile katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programında gösterdiği performans ile milyonların sevgisini kazanan Max, programda şampiyonluk kazanmıştı.

        2

        Yetenek Sizsiniz şampiyonu Max'ın ölümünün ardından programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'da bir mesaj paylaştı. Yetenek Sizsiniz şampiyonu Max ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

        3

        ACUN ILICALI'DAN MAX İÇİN PAYLAŞIM

        "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin şampiyonlarından Max’i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye’ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum.

        4

        MAX'IN ÖLÜMÜNÜ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Ali Yeşilırmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

        5

        Söylenecek çok söz olmakla birlikte şu an hiçbir kelime kalmadı söylenecek... O Evladım, canım, kanım... Dün son yolculuğuna uğurladık Max'i... Gözünü açtığında beni gördü, son nefesinde de kucağımdaydı... Bana, bize, bu ülkeye yaşattıkları ve kattıkları için; dostluğu, kardeşliği ve evlatlığı için Max’e sonsuz teşekkür ederim. İyi ki bizim oğlumuzdun, huzur içinde uyu...

        6