Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zalim İstanbul 8. son bölüm! Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı geldi mi?

        Zalim İstanbul 8. son bölümü izleyicisi ile buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Zalim İstanbul'un son bölümünde, Ceren Şeniz'in tehdidiyle Nedim ile evleniyor. Seher ise kızının yaşadıklarını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

        ZALİM İSTANBUL 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

        Zalim İstanbul 8. son bölümünün yayınlanmasının ardından Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal tarafından paylaşılır paylaşılmaz haber sitemizde olacaktır.

        ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

        Ceren, Şeniz'in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren'in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah'ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz' den yardım ister.

        Şeniz'in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim'e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren'in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren'i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ