Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Zamlı memur maaşları ne zaman ödenecek? Temmuz 2022 yeni memur maaşları ne zaman hesaplara yatacak, öğretmen, polis, hemşire memur maaşı bayramdan önce verilecek mi? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Memur ve emekli maaş zammı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla kesinleşti. TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı 6 aylık enflasyon farkı ile emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Peki, zamlı memur maaşları ne zaman ödenecek? Emekli memur ve memur zammı maaşlara ne zaman yansıyacak? İşte emekli memur ve memur maaşı bayramdan önce yatar mı? sorusunun yanıtı hakkında merak edilenler...

        2

        MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

        Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla emekli ve memur maaş zamları belli oldu. TÜİK haziranda aylık enflasyonun yüzde 4.95 olduğunu açıkladı.

        3

        Böylece enflasyon farkıyla, SSK ve BAĞ–KUR emekli aylıkları yüzde 42.35, memur ve emekli memur aylıkları yüzde 41.69 oranında artacağı kesinleşti.

        4

        ZAMLI MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Memurların Temmuz ayı bayram maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde zamlı haliyle ödeneceğini ifade etmek istiyorum. Yaşlı ve engelli bakım projemizi milli programa dönüştürmektir. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliğinden kişisel bakıma kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yaşlı ve engelli aylıkları da bayram öncesi ödenecektir." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ