Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Sencer ARSLAN/ ZONGULDAK, (DHA)ZONGULDAK'ta, Fen Lisesi pansiyonunun bahçesinde alkol alırken kendilerini uyaran öğretmen Haydar E.'yi darbederek kaburgasını kıran Y.İ.A. (28) ve M.N. (24), tutuklandı.

        Olay, gece saatlerinde Zonguldak Fen Lisesi öğrenci pansiyonunun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, pansiyonun bahçesinde alkol alan 5 kişiyi, pansiyonda nöbetçi olan öğretmen Haydar E., uyardı. Buradakilerden 2'si, öğretmene karşı çıkarak saldırdı. Sesleri duyan, pansiyonda kalan öğrencilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 kişiden 2'si ifadelerinin ardından, R.C.K. (19) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öğretmeni darbeden Y.İ.A. ve M.N. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Darbedilen öğretmenin ise bir dizi ameliyat geçirdiği, kaburgasının kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

        Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

        "İlimizdeki eğitim ve öğretim hayatının güvenli bir şekilde sürdürülmesi için okul çevrelerinde sebepsiz yere bekleme yapan ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara karşı her daim öğrenci ve öğretmenlerimizin yanında yer alarak hizmet etmeye tarafımızca devam edilecektir." (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Zonguldak / Merkez Ali Sencer ARSLAN

        2023-05-30 19:02:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler