Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK’ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında özel bireyler, Çocuk Şube Müdürlüğü önünde trafik denetimi gerçekleştirdi.

        Zonguldak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında özel bireyler, Liman Caddesi'nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü önünde trafik denetimi gerçekleştirdi. Özel bireyler trafik denetimi kapsamında sürücülere; ehliyet, emniyet kemeri ve ruhsat denetimi yaptı. Trafik ve Jandarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetime; İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Orhan Kaş, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Selçuk Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Evren Erkadam da katıldı.

        Özel birey Emre Babalık, yaptığı denetim hakkında bilgi vererek engelliler gününü kutladı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler