Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 9 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? Açıklandı

        Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve verilen puanların ardından açıklandı. Üçüncü sezon final bölümü ile ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 gelin evlerinde kayınvalideleri ağırlarken, kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak puan verdi. Yarışmada birincinin belirlendiği final bölümü bu akşam yayınlandı. Peki, 9 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

        ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU? - 9 NİSAN 2021

        Puanlama anından önce sunucu Zuhal Topal haftanın yemeği galatte için kayınvalidelerin fikirlerini aldı. Kayınvalideler en iyi galette yemeğini yapan yarışmacı için kendi oylarını açıkladı. Oy sonuçlarına göre en iyi galetteyi yapan gelin Eda Hanım seçildi.

        Final anında ise tüm haftanın puanlarını Zuhal Topal tek tek açıkladı. Bu hafta toplamda 15 puan alabilen Saniye Hanım haftanın sonuncusu oldu.

        Eşitlik yaşanmasından dolayı Gamzenur ve Gülnur Hanım haftayı dördüncü olarak tamamladı. Hafta boyunca 23 puan alan Gülnur Hanım ve Gamzenur Hanım'ın yaşadığı üzüntü gözden kaçmadı. Kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alan Dilek Hanım toplam 28 puanla bu haftanın ikincisi oldu.

        24 puan kayınvalidelerden, 7 puan da Zuhal Topal'dan alan Eda Hanım ise 31 puanla haftanın birincisi seçildi. 15 bin TL'lik hediye çekini kazanan Eda Hanım büyük sevinç yaşadı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ