Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: ''Duayenler yanlış yaptı'' - Galatasaray Haberleri

        Bütün Galatasaray, Dursun Özbek’e karşı cephe almış durumda. Camianın etkin isimler demediklerini bırakmıyorlar adama.Borçlar gündeme getiriliyor, aylardır ödenmeyen paraların haberleri yapılıyor, saklanan bilgiler piyasaya sürülüyor, üzerine hakaret dolu yorumlar katılıyor.

        Dursun beyi tanımam etmem. Hayatımda da bir defa, o da seçimden iki gün önce federasyonun 2024 lansmanında birkaç dakikalığına yan yana geldim.

        Dursun Özbek yanlışlar yapmıştır, doğrular yapmıştır, detayları bilemem. Kendi iç sorunlarıdır, çözsünler. Ama ben başkanın kulübünü dolandırdığına, görevini suistimal ettiğine inanmam. Bunu söylüyorum çünkü işi maalesef o boyuta getirdiler. Bu algıyı yarattılar. Bir karalama kampanyasıdır gidiyor. Gittikçe de çirkinleşiyor.

        REKLAM

        Kimse seçimi kaybettikten hemen sonra personelin geciken maaşlarını banka hesaplarına yatırmasını, basketboldaki transfer yasağı için 300 bin doları ödemesini konuşmuyor. Oysa ki aynı gün Mustafa Cengiz’e de hatırlatıldı transfer yasağı.“Ben daha mazbatamı almadım, eski yönetimin meselesi”dedi. Haklıdır da Dursun Özbek’e bu kadar yüklenmek de haksızlıktır, ayıptır.

        Dursun Özbek’e de şaşırıyorum. Bu kadar suçlamaya, hakarete nasıl oluyor da sessiz kalıyor? Soğukkanlılığını nasıl koruyor? Yerinde olsam çıkıp hak edene hak ettiği karşılığı veririm. Öyle Galatasaray terbiyesi laflarıyla falan da değil.

        Özbek medyaya konuşmuyor ama dostlarıyla teması sürüyor tabii ki. Bu konuşmalarında da duayenleri suçluyor, onlara kızgın.

        “Başkaları bilmez de camianın duayenleri işin içindeki insanlardı ve her şeyi biliyorlardı. Ne kadar çıkmazda olduğumuzu, hangi icraatları yaptığımızı, yönetim olarak ne sıkıntılarla boğuştuğumuzu en iyi o duayenler biliyordu. Buna rağmen beni devirmek için karşı taraf adına çalıştılar. Yanlış yaptılar”diyor..

        ***********

        AYKUT HOCAYA AYIP EDİLİYOR

        Bir başka saldırı Aykut Kocaman’a. Ona yönelik tepkiler de kendi taraftarından ve yine medyadan. Taraftarın eleştirisi hem de artık uç noktalara vardı. Sosyal medya denen çöplükte hakaret eden edene.Basında ise hocayı itibarsızlaştırma çabası var resmen. “Lan” diye hitap edeni, “seyis” yerine koyanı, “Hoca moca değil” diye ahkam keseni.

        REKLAM

        Evet, Fenerbahçe’nin futbolu doyurucu değil. Umut vermiyor. Ama her ne olursa olsun Aykut hoca bunları hak etmiyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ