Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sivas'ın "Hobbit evleri" tatil köyüne dönüştürülüyor
        11

        HOBBİT EVLERİNE UZAK DOĞU ÜLKELERİNDEN İLGİ

        Aydın, numune olarak yapılan 6 "Hobbit evi"ne uzak ülkelerden dahi talebin olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

        12

        "Avrupa ülkelerinden ilginin olduğunu görüyoruz. Avustralya, Singapur gibi Türkiye'ye çok uzak ülkelerden de zaman zaman talepler alıyoruz, bu da bizi ayrıca mutlu ediyor.

        13

        Amacımız ileride burasını bir tatil köyü şekline dönüştürmek. Buraya zenginlik katacak, dışarıdan gelen insanların ilgisini çekecek farklı aktiviteleri ve konseptleri de bu kapsamda planlıyoruz, üzerinde çalışıyoruz.

        14

        Gelecekte tahmin ediyorum herkesin ilgisini çeken ve tatilinin bir bölümünü geçirmek istediği tercih edilen bölgelerden birisi olacak çünkü şehre yakın olması ve ulaşımın kolay olması çok büyük bir artı.

        15

        Tamamen doğal bir ortamdasınız, gece ve gündüz ayrı bir güzelliği var. Böyle bir yerde birkaç gün insanın dinlenmesi tahmin ediyorum başka bir yerde birkaç hafta dinlenmesinden daha da verimli olacaktır."

        16

        İnsanların daha çok doğayla iç içe ortamlarda tatil yapmak istediğine dikkati çeken Aydın, "Özellikle Uzak Doğu'dan Japonya, Tayland ve Çin gibi ülkelerden de buraya gelenler oldu.

        17

        Onlar çok hayran kalıyorlar, çok beğeniyorlar. Sayımız çok fazla olmadığı için belki turlar şeklinde henüz ziyaretçi alamıyoruz ama zaman içerisinde bunlar olacak." diye konuştu.

        18

        Aydın, Paşabahçe Mesire Alanı içerisinde her türlü tesisin bulunduğunu, Hobbit evleri içerisinde de mutfak, yatak odası, oturma odası, banyo, tuvalet ve teras gibi donatıların yer aldığını ifade etti.

        19

        Alanın bir an önce tamamlanmasını arzuladığını dile getiren Aydın, doğayı seven ve iç içe olmak isteyen aileleri Hobbit evlerine davet etti.