Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 15 gün sonra kokuyla ortaya çıktı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde 69176 Sokak'taki tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, lokantalarda çalışan ve iki çocuk babası olan Ömer Fehmi Karaçor (50), yıllar önce eşinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladı. Karaçor'un 15 günden bu yana işe gitmediği arkadaşlarının da arayıp ulaşamadığı öğrenildi. Bugün de komşusu Günay Erenkara, Karaçor'un evinin önünden geçerken ağır bir koku geldiğini fark edince polise haber verdi.

        Olay yerine gelen ekipler Karaçor'un kapısını çaldı ancak açılmadı. Daha sonra da çilingirle girilen evde, Karaçor'un hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Karaçor'un ölümünün üzerinden en az iki hafta geçtiğini, vücudunda çürümeler olduğunu belirledi.

        Bu arada, polisin yaptığı incelemede Karaçor'un vücudunda dış müdahaleye rastlanmadı. Karaçor'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Erenkara ise, Karaçor'un yalnız yaşadığını, koku sokağa taşınca öldüğünü fark ettiklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ