Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Plüton'un geri hareketinin burçlara etkisi
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları... Havaların yavaş yavaş ısınmasıyla kendimize geldiğimiz, ruh halimizin biraz daha halimizin düzeldiği bir haftaya giriyoruz. Geçtiğimiz hafta Güneş'in Boğa burcuna geçişiyle daha güzel bir sürece girdik. 23 Nisan'da ise Boğa burcunda bir Yeniay meydana geldi. Gelecekle ilgili daha pozitif olmayı öğrenecek ve doğruyu yanlıştan daha iyi bir şekilde ayırt edeceğiz. Ortak yatırımlar, para konuları ve somut bilgiler ön planda olacak. Belki de koronavirüs ile ilgili somut bilgilerle karşılaşabiliriz. 25 Nisan’daki Plüton retrosunda ise daha sakin ve planlı hareket etmemiz gerekiyor. Çünkü öfkelenmeye açık olabiliriz. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 20-26 Nisan haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aile ve gönül işleriyle alakalı konulara özlem duyacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Yeni haftada uzakta olan sevgilinizi, yakınlarınızı ailenizi görememenin verdiği duygusallığı fazlasıyla hissediyorsunuz… Bunun yanında hep kötü haber yok elbette. Maddi konularda 20 Mayıs’a kadar güç kazanacaksınız. Yatırımlarınızdan güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca Boğa burcunda gerçekleşen Yeniay da fırsatları ayağınıza getiriyor. Bu hafta başlayacak ve ekime kadar devam edecek Plüton retrosunda ani hareketlerden kaçınmalı ve hırsınızın kurbanı olmamak için çok düşünerek hareket etmelisiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız tempolu bir haftadasınız sevgili Boğalar… Bir yandan işlerinizi tamamlarken, diğer yandan da uzun süredir aksattığınız sporunuza başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için el sanatlarına, resme yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Bunun yanında geçtiğimiz Pazar Güneş burcunuza geçti ve sizin döneminiz başladı. Doğum günlerini kutlamaya başlayan Boğalar bu haftalarda inanılmaz destekler alacak. Kariyerde güzel bir dönem geçirecekler. Aşkta da ufak sürprizler yaşayabilirler. Yalnızca sadece 25 Nisan’da başlayacak Plüton retrosunda çok sinirlenmeyin ve etraftakilere başkaları hakkında söylenmeyin.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla bol bol konuşacağınız, uzaktan da olsa sohbetin ve kahkahanın eksik olmadığı bir haftadasınız sevgili İkizler burçları… Korona günlerinde gezmeyi seven bireyler olarak en çok sizler zorlanmıştınız. Ancak yeni haftada farkındalığınız artıyor ve bu sürece alışmaya başlıyorsunuz. Ayrıca eğer varsa rahatsızlıklarınızdan kurutulabilirsiniz. Zaten 23 Nisan’daki Yeniay’da da zihninizi rahatlatacak ve sizi mutlu edecek uğraşlara ağırlık vereceksiniz. Plüton retrosunda ise biraz harcamalarınızı kısmanız gerekiyor. Bu aralar karantinanın verdiği etkiyle kendinizi alışverişe vermiş olabilirsiniz. Dikkat!

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendi sesinizi dinleyerek huzura yöneldiğiniz bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Koronavirüs nedeniyle kendimizi karantinaya aldığımız şu günlerde kendinizle vakit geçirmeyi öğrendiniz. Zaten ailesine düşkün ve evcimen olan Yengeç burçları süreçte pek de zorlanmıyor. 23 Nisan’daki Yeniay’da ise şansınız açılacak. Uzun süredir dilediğiniz bir şey meydana gelebilir. Birinden haber bekliyorsanız beklenmedik telefon görüşmeleri ve mesajlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak beraberliği olanlar için konuşursak Plüton retrosunda karşınızdakini sık boğaz etmemenizde fayda var.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinize yatırım yapacağınız, eğitiminize önem vereceğiniz ve karantina günlerini boş geçirmeyeceğiniz bir haftadasınız sevgili Aslan burçları. Eğer eğitimi devam eden bir Aslan’sanız çaba ve gayretlerle yükselişe geçiyorsunuz. Eğer çalışan bir Aslan’sanız geçtiğimiz hafta Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle kariyerde kendinizi ispatlıyorsunuz. Siz ne kadar yoğun bir süreç geçirseniz de hatta yoğunluktan dolayı isyan etseniz de çalışmayı çok seviyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Özellikle Yeniay’da kariyerde yükselmeler, terfiler, daha iyi iş teklifleri meydana gelebilir. Bizden söylemesi…

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yaşadığınız olumsuzluklardan ders çıkaracağınız, karantina günlerine alışacağınız bir haftadasınız sevgili Başak burçları… Bir süredir çıkamadığınız olumsuz ruh halinden yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Yeni meraklar, yeni ilgilerle pozitif olacaksınız. Hatta uzaktan eğitim, yükseköğrenime başlayabilirsiniz. Zaten Yeniay da yeni başlangıçlarda başarıyı vadediyor. Evde olsanız dahi yeni keşiflerle, yeni bilgilerle mutlu olacaksınız. Plüton retrosunda ise aşk hayatınızda birtakım zorlanmalar meydana gelebilir. Özellikle fikirlerinizi aktarırken baskıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Dikkat!

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızda iyi bir dönemde olduğunuz, kariyerde ve aşk hayatında büyük sorunlar yaşamadığınız güzel bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Özellikle geçtiğimiz hafta Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle maddi yönden güçleniyorsunuz. Örneğin elinize para geçebilir, yatırımlarda bulunabilirsiniz. Zira 23 Nisan’daki Yeniay’da da parasal konularda sürprizler meydana gelebilir. Oğlak burcunda meydana gelecek Plüton retrosunda öfkenizi kontrol etmenizde fayda var. Karşınızdakinin kalbini kırmamaya özen gösterin.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Biraz yorgun ve sıkılmış hissedebileceğiniz bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Bazı eski sağlık problemleriniz tekrar gün yüzüne çıkabilir, yaşadığınız sorunları etrafınızdakilere yansıtabilirsiniz. Ancak güzel haberler de var. Örneğin Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle ikili ilişkiler güçleniyor. Sadece aşk olarak değil, ortaklaşa girişilen güzel işlere de imza atabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken getirisi yüksek işlere imza atabilirsiniz. Plüton retrosunda ise hırslarınız artabilir, aile içinde öfkeyle hareket edebilirsiniz. Yalnızca sabredin ve bu günlerin geçeceğini bilin…

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kredilerle, borçlarla, finansal konularla boğuşacağınız bir haftadasınız sevgili Yay burçları… Maddi konulara yetişmeye çalışırken çevrenize, dostlarınıza negatif yönünüzü biraz daha fazla yansıtabilirsiniz. Ancak üzülmeyin… 19 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle kariyerde kendinizi ispatlıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız insanlarla daha uyumlu olacak ve başarılarınızla adınızdan söz ettireceksiniz. Zaten Yeniay’da da kariyerinizle alakalı mutluluk verici haberler alacaksınız. Ayrıca sağlıkla ilgili sevindiren gelişmeler kapıda.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yarım kalan işlerinizi, eksikliklerinizi tamamlayacağınız bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Koronavirüs nedeniyle işleriniz durgun olsa da bugünlerde de kendinize iş buluyorsunuz. Sertifika veya kurslarla kendinizi geliştirebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Güneş Boğa burcuna geçmişti… Bu hafta da Boğa’da Yeniay meydana gelen ve aşkta şanslı bir döneme gireceksiniz. Yalnızlar yeni bir aşkla mutlu olabilir, evliler çocuk müjdesi alabilir veya mevcut beraberlikler güçlenebilir. Ancak Plüton retrosunda gelecek ile ilgili stres yaşarken etrafınıza karşı agresif olabilirsiniz. Dikkatli olun…

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Çok yoğun çalıştığınız ve zamanın nasıl geçtiğini bilmediğiniz bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Zorlu çalışma koşullarında sağlığınızı ihmal etmemenizde fayda var. Geçtiğimiz hafta Güneş Boğa burcuna geçmişti, bu durumda aile içi konularda olumlu haberler alabilirsiniz. Aile içinde birbirinizi desteklediğiniz, bağınızın güçleneceği bir haftadasınız. Bunun yanında yeni haftada bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak büyük kararları biraz ileri tarihe ertelemenizde fayda var.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Son olarak Balık burçlarındayız… Sevgili Balıklar, çalışma koşullarınızın düzeleceği, hayattan keyif alacağınız bir haftadasınız. İnternet, sosyal medya, iletişim, reklamcılık gibi sektörlerin içindeyseniz kendinizi geliştirecek ve yükselişe geçeceksiniz. Hatta yeni anlaşmalara imza atabilir, işinizi evinize taşıyabilirsiniz. Bu hafta meydana gelen Yeniay’da yakınlarınızla, eşinizle, kardeşinizle ilgili sorunları çözerek arkanıza mutlu bir şekilde yaslanıyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi fakat kendinizi zorlayacak hareketlerde bulunmamanızda fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ