Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 27 Mayıs İstanbul iftar saati: Bugün iftar saat kaçta? İşte İstanbul iftar ve sahur vakti

        İstanbullular Ramazan ayının 12. gününde iftara hazırlanıyor. İstanbul'da bugün iftar saat kaçta yapılacak, oruçlar saat kaçta açılacak? gibi sorular araştırılıyor. 27 Mayıs İstanbul iftar ve sahur vakitleri haberimizde.

        İstanbul için Diyanet İmsakiye yayınlanmıştı. Ramazan imsakiyesinde İstanbul için ezan saatleri belirlendi. İşte 27 Mayıs İsatanbul ezan saatleri...

        İSTANBUL İFTAR SAAT KAÇTA? 27 MAYIS 2018

        İstanbul'da iftar saati merak ediliyor. Dün İstanbul'da iftar vakti 20.32 olarak oruçlar açıldı, iftar yapıldı. Bugün 27 Mayıs 2018 İstanbul'da iftar saati 20.32. İstanbul'da bugün iftar saatinde değişiklik olmayacak.

        İSTANBUL SAHUR VE İMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

        İstanbul'dasahur ve imsaksaati merak ediliyor.Bugünİstanbul'daimsak vakti03.37 olarak oruçlar niyet edildi. Yarın28 Mayıs 2018 İstanbul'daimsak saati 03.36.

        REKLAM

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-!

        GÜNÜN AYETİ

        Erkek ya da kadın, inanmış olması yanında bir de dürüst ve erdemli davranan kimseye hiç şüphesiz arı duru, hoş bir hayat tattıracağız; ve yine şüphesiz böylelerini, yapageldikleri en güzel şey neyse ona göre ödüllendireceğiz.

        Nahl, 97

        GÜNÜN HADİS-İ

        İslam beş esas üzerine bina edilmiştir: Allah’tan başka ilah olmadığına ve Muhammed’in O’nun kulu ve elçisi olduğuna şehadet etmek, namaz kılmak, zekat vermek, oruç tutmak, Kabe’ye haccetmek, Ramazan orucu tutmak.

        Tirmizi

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ