ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi arasında "şişko" polemiği
ABD Başkanı Donald Trump'ın, koronavirüsten korunma amaçlı "hidroksiklorokin" isimli ilacı kullandığını açıklamasının ardından ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi'den tepki gelmişti. Pelosi, "İlacın kalbe zarar verdiği söyleniyor ve Trump hastalık derecesinde şişko." değerlendirmesinde bulunmuştu. Trump'ın bu sözlere cevap vermesinin ardından Pelosi, "Trump'ın bu kadar "hassas" tepki vereceğini beklemiyordum" dedi.
ABONE OLABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ile Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump arasındaki gerginlik, "şişko" polemiğinin ardından arttı.
Çeşitli konularda yaşadıkları sürtüşmeler ve gerginlikle gündeme gelen Pelosi ve Trump arasında son günlerde "şişko" polemiği yaşanıyor.
Trump'ın, pazartesi günü Kovid-19 tedavisinde etkili olduğunu iddia ettiği "hidroksiklorokin" isimli ilacı kullandığını açıklamasının ardından Pelosi, katıldığı CNN canlı yayınında buna tepki gösterdi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ