Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Adana'da sevgilisini boğmaya çalıştı! Yardım edeni öldürdü! - Adana haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da olay, Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Nadirler Apartmanı'nda meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Can Geben (29), kaldığı apartta, iddiaya göre, kıskançlık nedeniyle sevgilisi Nesrin S. (28) ile tartıştı.

        SEVGİLİSİNİ BOĞMAYA ÇALIŞTI

        DHA'da yer alan habere göre çıkan kavgada Geben, sevgilisinin boğazını sıkıp, boğmaya çalıştı. Nesrin S. Geben'in elinden kurtulup, yardım istedi.

        KADINA YARDIM ETMEK İSTEDİ

        Öldürülen Sadettin Tangüler, 58 yaşındaydı.
        Öldürülen Sadettin Tangüler, 58 yaşındaydı.

        Bu sırada Nesrin S.'nin sesine uyanan aynı apartta başka bir odadaki Sadettin Tangüner (58), kapıya yöneldi. Geben, odaya girip, Tangüner'i pompalı tüfekle boynundan ve kasığından vurdu.

        SOKAKTAKİ 3 KİŞİYİ YARALADI

        Koşarak daireden çıkan Geben, apartmanın önünde bekleyen ve olayla ilgisi olmayan Yiğit Can A. (30), Onur G. (27) ve Ömer Berkay A.'ya (25) da tüfekle ateş açtı.

        ÜÇ YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

        Şüpheli, bitişikteki inşaatın üst katına çıkarak saklandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri, sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan 3 yaralı, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

        Tangüner'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi saklandığı inşaatta yakaladı.

        HİÇBİR ŞEY HATIRLAMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

        Emniyete götürülen Nesrin S., ifadesinde, "Kıskançlık krizine girip, beni boğmaya çalıştı. Sonrasında yan odadaki adamı tüfekle vurdu" dedi. Şüpheli Geben ise uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını öne sürdü. Geben, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ