Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı CANLI YAYIN - VavaCars Fatih Karagümrük Haberleri

        Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü evinde Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Gedson Fernandes'in golleriyle 3-0 mağlup etti. Fernando Santos yönetimindeki ilk lig maçına çıkan siyah-beyazlılar bu sezonki 11. galibiyetini aldı ve puanını 35'e yükseltti. Fatih Karagümrük ise haftayı 20 puanla kapadı.

        Beşiktaş ilk yarıda iki net pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının sonlarına doğru Salih'in ortasına tek vuruş yapan Cenk Tosun direği geçemedi. Devamında Salih Uçan'ın şutunda Emre Bilgin topu son anda kornere gönderdi.

        İlk 45 dakikada iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

        REKLAM
        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

        İkinci yarıda Fatih Karagümrük, rakip yarı sahada daha çok adamla oynarken gol perdesini Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy açtı:

        63. dakikada Salih Uçan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Semih kalecinin kapattığı köşeye sert ve düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

        Genç futbolcu golden bir dakika sonra bir kez daha sahne aldı ancak bu kez golü Pilot Rashica attı: Sağ kanattan topla gelen Semih pasında sol kanattaki Rashica'yı topla buluşturdu. Ceza sahası içinden uzak köşeye düzgün bir vuruş yapan Rashica farkı ikiye çıkardı.

        Golden sonra Fatih Karagümrük'ün temposu da düşerken Beşiktaş, Gedson Fernandes'i boş alanlara kaçırarak gole gitmeye çalışsa da istediğine ulaşamadı.

        83. dakikada Gedson, Rebic'in pasıyla savunma arkasına sarktı ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak vuruşunu yapamadan Dresevic araya girdi ve düzgün bir vuruş yapmasını engelledi.

        90+2. dakikada Gedson aradığı golü buldu: Ön alan baskısıyla topu kazanan Ghezzal savunma arkasına sarkan Rebic'i topla buluşturdu. Rebic penaltı noktasındaki Gedson'a pasını aktardı. Gedson'da topu boş ağlara gönderdi ve maçın sonucunu söyledi: 3-0.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ