Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, 41 mağlup oldukları Serik Spor maçı sonrası, "İyi pas yaparak iyi bir futbol ortaya koymaya çalıştık" dedi.
        Adana Demirspor, ligin 31. haftasında evinde karşılaştığı Serik Spor’a 41 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, "Maça iyi hazırlanmamıza rağmen karşılaşmanın başında gol yedik. Golün ardından bir süre oyuna adapte olmakta zorlandık. İkinci yarıda ise daha iyi bir performans sergiledik. İlk yarıdaki pozisyon hatalarını ikinci yarıda fazla yapmadık ve futbol oynamaya çalıştık. Maç 41 sona erdi. İyi pas yaparak iyi bir futbol ortaya koymaya çalıştık" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler