Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce 4 mahalledeki 913 dekar merada gübreleme çalışması gerçekleştirildi.


        "Mera Islah ve Amenajman" projesi kapsamında, Tepecikören, Yüksekören, Hamamköy ve Çobanpınarı mahallelerinde gübreleme çalışması yapıldı.

        Meraların verimliliğinin artırılması, ot kalitesinin yükseltilmesi ve hayvancılık faaliyetlerine katkı sağlanması amacıyla 913 dekar alan gübrelendi.

        Programa, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Karataş, teknik personel ve üreticiler katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler