Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da 6 apartman, bir iş yeri ve 2 araçtan hırsızlık yaptığı belirlenen Abdülkadir Düzgün (34), polisin operasyonuyla yakalandı. Şapka ile yüzünü gizleyen, parmak izi bırakmamak için eldiven takan şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçelerde son bir haftada yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili harekete geçti. Ekipler güvenlik kamerası görüntülerinden 6 apartmandan kablo, bir iş yerinden 2 dizüstü bilgisayar, 2 araçtan 2 bin lira ile 12 bin TL değerinde inşaat malzemesi çalan şüphelinin Abdülkadir Düzgün (34) olduğunu tespit etti. Düzgün´ün, hırsızlık olaylarında şapka ile yüzünü gizlediği, parmak izi bırakmamak için de eldiven taktığı belirlendi. Görüntülerde, Düzgün´ün girdiği bir apartman bahçesindeki otomobilin torpidosundaki 2 bin lirayı, başka bir apartmanın bodrum katından çaldığı kabloları çuvalla taşıdığı görüldü.

        KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

        Polis, şüphelinin merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi´ndeki adresine operasyon düzenledi. Polisin geldiğini gören Düzgün, kaçmaya çalıştı. Polis, kısa süreli kovalamacayla Düzgün´ü yakalayarak gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Abdülkadir Düzgün, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2021-07-01 10:26:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler