Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)ADANA'nın Kozan ilçesinde virajı alamayan otomobil, karşı yönden gelen iki motosiklete çarptı. Kazada motosikletlerde bulunan 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 17.00'de Kozan Barajı yolunda meydana geldi. İddiaya göre Feke'den Kozan istikametine seyir halinde olan Ayhan D. yönetimindeki 01 AHM 254 plakalı otomobil, virajı alamayarak karşı yönden gelen 2 motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletlilerden sürücü Erhan A.(53), yanında yolcu olarak bulunan Serkan K. (36) ve diğer motosiklet sürücüsü Serhat G. (33) yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıkları yaralıları ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan vücudunda çok sayıda kırık olan Serkan K. ve Erhan A. Adana´ya sevk edildi. Kaza yapan sürücü Ayhan D. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Kozan Ali GÖKDAL

        2021-10-16 22:50:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler