Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Adım Zekeriya, soyadım Taştan. Aşk çıkardı bizi baştan'

        Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı 3 yıl aradan sonra yeniden bir araya getiren BKM yapımı 'Hedefim Sensin'in oyuncuları Kadir Has Üniversitesi’nde gazetecilerle bir araya geldi. Demirer, Akbağ ile filmin diğer başrol oyuncuları Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can ve yönetmen Kıvanç Baruönü, 'Hedefim Sensin'in hikâyesini ve canlandırdıkları karakterleri neşeli bir sohbet eşliğinde anlattı.

        Ata Demirer: “Filmimizin adı ‘Hedefim Sensin’, kaderin hedefindeki bir adamın hikâyesini anlatıyor. Arkadaşlık, aşk ve karşılaşma üzerine kurulan bir komedi hikayesi… Ben hayallerimin filmlerini yazmak istiyorum. Yani sipariş ile değil kendi içimden geçenleri… Gökçeada’ya öğrenciyken gitmiştim. Filmin macerası da bizi Gökçeada’ya götürdü.”

        Demet Akbağ: “Filmde arkadaşlık, aşk ve olmazsa olmazımız macera var. Gördüğünüz kadronun yakınlığını ve dostluğunu herkes çok iyi biliyor. Filmin kadrosu çok kıymetli oyunculardan oluşuyor. Filmi heyecanla bekliyoruz, izleyiciyle 1.5 ay sonra buluşacağız."

        Gonca Vuslateri: “Çok keyifli bir çalışma süreci geçirdik. Bunun da filme yansıdığına çok inanıyorum”.

        Gösterime 30 Kasım'da girecek olan 'Hedefim Sensin'in yönetmeni Kıvanç Baruönü ise film ve oyuncular ile ilgili şu sözleri söyledi: “Biz yaklaşık 1.5 aydır setteyiz ve ayağımızın tozuyla geldik diyebiliriz. Gökçeada, doğasıyla ve insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bizi orada çok güzel ağırladılar, hiç yabancılık çekmedik. Sette ve set dışında çok güzel günler geçirdik. Umarım sizlerde izlediğinizde bizim kadar keyif alırsınız. Filmin sürprizleri çok fazla… Ata’yı bu zamana kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterde göreceğiz. Demet’in de birçok sürprizi var”.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ