Adıyaman'da öğrenciler Filistin yararına kermes düzenledi
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenledi.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenledi.
Bölükyayla Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermeste, öğrenciler ve ailelerinin yaptıkları ürünler satışa sunuldu.
Okul Müdürü Yusuf Yavaş, Filistin halkının yaşadığı acılara duyarsız kalmayan öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediğini belirtti.
İnsanlığın ortak vicdanına ses veren anlamlı bir etkinliğe imza attıkları için öğrencilere, velilere ve öğretmenlere teşekkür eden Yavaş, kermesten elde edilen 70 bin liranın Filistin'e bağışlanacağını kaydetti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.