Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 7 Mayıs 2020 Akrep Dolunay'ı ve burçlara etkisi
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Mayıs ayına çabucak girdiğimiz şu dönemde enerjimiz yerine gelmeye başlıyor, gelecekle ilgili planlar yapmaya koyuluyoruz. 4 Mayıs haftasında gündem oldukça yoğun… 7 Mayıs’ta Akrep burcunca bir Dolunay meydana geldi. Dolunay’la beraber maddi konularda daha atak davranabiliriz. Ayrıca Dolunay’ın Akrep burcunda meydana gelmesiyle ani çıkışlar, duygusal yoğunluklar, ani aşklar gündemde olabilir. Daha açık sözlü davranarak fikirlerimizi daha net bir şekilde açıklayabiliriz. Aşklara ise canlılık ve heyecan gelebilir… Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 4-10 Mayıs haftalık burç yorumları haberimizde.

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Mayıs ayına enerjik ve canlı başlamıştınız sevgili Koç burçları… Bu durum yeni haftada da devam ediyor. Bu haftanın en önemli olayı ise 7 Mayıs’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay… Dolunay ile beraber, maddi konular ön planda olacak… Borçlarınızı kapatmak için bir yol bulabilirsiniz… Para konularında başkalarından destek görebilirsiniz… Yatırımlarınız daha hızlı sonuç verebilir. Aşk hayatınız ise şanslı etkiler barındırıyor. Partnerinizle aranızdaki çekimde artış gözükecek Dolunay ile beraber… Uzun süredir partnerinizle aranızda soğukluk olduğunu düşünüyorsanız bu hafta yakınlaşabilirsiniz. Yalnızlar için ise ani bir ilişki kapıda…

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aileniz eğer uzaktaysa onlara karşı özleminizin arttığı, hane içinde ise yakınlıkların pekiştiği güzel bir hafta sizleri bekliyor sevgili Boğa burçları. Yeni haftada ev ile ilgili işleriniz, aile içi konuşmalarınız önem kazanıyor. Belki çok özlediğiniz akrabalarınızla, ailenizle daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay’da ilişkiler ön planda olacak. Uzun süredir kendinizi karantinaya aldığınız şu günlerde partnerinizle aranızın açıldığını düşünüyorsunuz. İkili ilişkilere bu aralar daha fazla özen göstermeniz ve varsa sorunları masaya yatırmanız gerekiyor. Sağlığınız ise çok iyi, iştahınız biraz daha fazla açık olabilir.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Oldukça tempolu bir haftaya giriyorsunuz sevgili İkizler burçları… Çalışan veya okuyan bir İkizler burcuysanız gündeminiz oldukça yoğun. Fikir ve düşüncelerinizle etrafta dikkat çekmeyi başarıyorsunuz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay’da kulağınıza hiç hoşlanmayacağınız sözler gelebilir. Aniden sinirlenip parlayabilirsiniz. O nedenle böyle her şeyinizi herkesle paylaşmamalı ve bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumalısınız. Aşk ve ilişkilerde ise duygu yoğunluğunuz artabilir, mantığınız devre dışı kalabilir.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda gelir ve giderlerinizi dengelemeye çalışacağınız bir hafta olacak sevgili Yengeç burçları… Şu sıralar elinize geçen paranın bu kadar çabuk bittiğini görmek sizleri üzüyor. Bu nedenle yeni yatırımlar, para kazanabileceğiniz yeni yollara yoğunluk vereceksiniz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay’da gökyüzü aşk ve ilişkilerde duygusal olabileceğinizin sinyalini veriyor. Partnerinizin üzerine bazı konularda çok gidebilirsiniz. Ya da kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Daha mantık çerçevesinde ilerleyerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bunun yanında çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel haberler duyup gururlanabilirsiniz.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Aslan burçlarına… Kendinizi ön planda tuttuğunuz, başkalarını düşünmek yerine kendiniz için hareket ettiğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yeni haftada özellikle iş ve kariyerden gördüğünüz baskıları görmezden gelmeye başlıyor ve daha kendinizi düşünerek hareket ediyorsunuz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay’da biraz daha agresif olabilirsiniz. Yakınınızdaki kişilere karşı ters cevaplar verebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınız gayet yerinde hatta bu aralar iştahınız oldukça açık…

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçmişe dalıp gideceğiniz, biraz da olsa enerjinizin düşük olduğu bir haftadasınız sevgili Başaklar… Gezmeyi seven, sosyal bir burç olmanız nedeniyle karantina günleri sizi derin düşüncelere sevk ediyor… Evde yalnız kalmanız nedeniyle aklınız bambaşka konulara gidiyor olabilir. Aşk hayatınızda bitmemiş, çözülmemiş olaylar olabilir. Bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz… Çünkü Mayıs’ın 13’ünden sonra işler yoluna girmeye başlayacak. 7 Mayıs’ta, Akrep burcundaki Dolunay’da eğitim hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz. Ancak her şey ayağınıza kolay bir şekilde gelmiyor elbette. Çalışarak, çabalayarak hakkınızı alıyorsunuz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Başarılarınızla adınızdan söz ettirdiğiniz, güzel bir haftaya adım atıyorsunuz sevgili Terazi burçları. Gerek kariyerde, gerekse eğitimde güzel başarılara imza atabilirsiniz. 7 Mart’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay’da maddi konularda biraz zorlanmalar gözüküyor. Bu aralar kesinlikle riskli işlere girişmemelisiniz. Paranızı ölçülü kullanmalı ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü havaların güzelleşmesiyle kıyafet ve aksesuar alışverişinin ayarını kaçırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise hareketli bir dönem yaklaşıyor. İnişler çıkışlar duygusal yoğunlukla yaşayabilirsiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelelim Akrep burçlarına… Kariyer hayatınıza yoğunlaştığınız, bol iletişimli bir haftaya giriyorsunuz. Uzaktan iş yürüten Akrepler bu aralar yoğun ve tempolu bir süreçten geçiyorlar. 7 Mayıs’ta burcunuzda meydana gelen Dolunay’da sevdiklerinizi istemeden de olsa kırabilirsiniz. İş yoğunluğunu özel hayatınıza yansıtabilirsiniz. Ancak kırdığınız kişilerin gönlünü almayı bileceksiniz. Yalnız Akrepler ise ani kararlar alabilir. Bir anda evlilik ya da nişan gibi kararlar alabilirsiniz. Ya da eski mevzularla kafanız bulanabilir. Dikkatli olun.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Enerjinizin arttığı, pozitif bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yay burçları… Çalışma hayatınız ve başarılarınızla kıskandırıyorsunuz… Hatta bu aralar kendinizden fazlasıyla söz ettirebilirsiniz. Kıskançlıklara karşı canınız sıkılmasın… Çünkü başarılı olan sizsiniz. Bunun yanında 7 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Dolunay meydana geldi. Bu aralar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Örneğin spor yaparken ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Bunun yanında Dolunay’da aklınıza düşen başınıza gelebilir, hisleriniz kuvvetli olabilir.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Mayıs ayında ve bu hafta para konuları odak noktanız olacak sevgili Oğlak burçları… Bu aralar harcamalarınızı kıssanız da giderlerinizin arttığını görmek moralinizi bozuyor. O nedenle bu alana biraz daha özen göstermeye çalışıyorsunuz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda meydana gelen Dolunay’da aşk hayatınız güzelleşiyor. Yalnızlar bu dönemde yeni bir ilişkiye adım atabilir. Evli olanlar mutluluklarını çocukla taçlandırabilir. Uzun bir ilişkisi olanlar ise romantik anlar geçirebilir. Kısaca aşk ve ilişkilerinizde destekleniyorsunuz sevgili Oğlaklar.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Eviniziz, yuvanızın ön planda olduğu bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Yeni haftada evde verimli işler başarabilirsiniz. Ev ile ilgili değişiklikler, bahçe işleri, dekorasyon gibi konulara ağırlık verebilirsiniz. Evden çalışıyorsanız başarılarınızı artırabilirsiniz. 7 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Dolunay meydana geldi. Bu Dolunay’da üstlerinizle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Çok fazla ters cevaplar vermemenizde, uyumlu olmanızda fayda var. Yoksa bu işten en çok sizlerin canı sıkılır. Aman dikkat!

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlar ilişkilerinizin, kardeşler arası konuşmaların yoğun olduğu bir haftadasınız sevgili Balık burçları. Projeleriniz, işleriniz hız kazanıyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz ayrıca bu dönem. Yalnızca 7 Mayıs’ta meydana gelen Dolunay’da modunuz biraz düşebilir. Belki koronavirüs nedeniyle evde kaldığımız şu dönem canınızı sıkabilir ve sizleri karamsar bir hale sürükleyebilir. Tüm olumsuzlukları düşünmek yerine olayların iyi yanından bakmalısınız. Bu günleri evinize, yarım kalmış işlerinize ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız ise biraz durgun geçiyor ancak güzel günler sonbahar aylarında kapıda olacak!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ