Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor SON DAKİKA: Alanyaspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler! - Coredon Alanyaspor Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında lider Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. Bahçeşehir Okulları Stadı'ndaki karşılaşma bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

        2

        beIN Sports 1'den ekranlara gelecek mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

        3

        Beşiktaş, ligin son 3 haftasında Medipol Başakşehir'i 3-2, Fenerbahçe'yi 4-3 ve Kasımpaşa'yı 3-0 yendi. Ligde 6 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan elde eden siyah-beyazlı ekip, 4. sırada yer alıyor. Süper Lig'de 7 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgiyle 23 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor ise zirvede bulunuyor.

        4

        TÖRE VE LJAJIC SAKAT

        Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile Adem Ljajic, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Josef de Souza ile Cyle Larin, yarınki karşılaşmada görev alabilecek.

        5

        ALANYASPOR'A YENİLMEDİ

        Beşiktaş'ın Süper Lig'de rakibine karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligde 9. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 8 maçın 7'sini siyah-beyazlı ekip kazandı, 1 maç ise berabere bitti. Kartal 8 maçta rakibine 17 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

        6

        BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

        Utku