Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Albert Riera'nın basın toplantısı, maskeli taraftarlarca basıldı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Albert Riera, kariyerinde bir ilki yaşadığı gün, hayatının şoklarından birini de deneyimledi.

        2

        Slovenya ekibi NK Olimpija Ljubljana'nın yeni teknik direktörü olan Albert Reira, düzenlenen basın toplantısıyla da tanıtılıyordu.

        3

        Ancak kulübün 'radikal taraftarları' bu karara son derece sert bir tepki gösterdi.

        4

        Kulübün eski teknik direktörü Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasına tepki gösteren bir grup taraftar, Riera'nın basın toplantısını 'bastı'

        5

        Maske ve şapka takarak kendilerini kamufle etmeye çalışan taraftarlar, Riera'nın da bulunduğu masanın önüne gelerek İspanyol teknik direktöre de tepki gösterdi.

        6

        Albert Riera ise bu protesto sonrasında basın toplantısını terk etti.

        7

        40 yaşındaki Albert Riera ilk olarak 2020-21 sezonunda Fatih Terim'in ekibinde yer almış; sarı-kırmızılı kulübe 2021-22 sezonunda da geri dönmüş ve Domenec Torrent'le çalışmıştı.

        8

        Riera bir dönem de Pep Guardiola'nın antrenmanlarını yakından takip etmişti.

        9

        Futbolculuk kariyerinde 2015'te Zavrc ve 2016'da Koper'de forma giyerek Slovenya tecrübeleri yaşayan Riera, kariyerinde ilk kez teknik direktör olacak.

        10

        Riera'nın Olimpija Ljubljana ile ilk maçı da Lüksemburg ekibi Differdange 03 ile UEFA Konferans Ligi'nde perşembe günü olacak.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ