Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?

        Sahnelerle çok küçük yaşta tanışan Aleyna Dalveren, konuk olduğu programlar ve yaptığı çalışmalar ile gündeme gelmeye devam ediyor.Bugüne kadar Umutsuz Ev Kadınları ve Arka Sokaklar isimli dizilerde de rol alan Aleyna Dalveren bir ara Bugün Ne Giysem isimli yarışma programına da katılmıştır. Peki,Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?

        ALEYNA DALVEREN KİMDİR?

        Aleyna Dalveren, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin Selena Gomez’i olarak anılmaktadır. Nişantaşı Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdürmekte olan Aleyna Dalveren pop şarkıları ile büyük beğeni kazanmıştır. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta yapan Aleyna Dalveren ilk televizyondeneyimini henüz 5 yaşında iken reklamı ile gerçekleştirmiştir.

        REKLAM

        Bugüne kadar Umutsuz Ev Kadınları ve Arka Sokaklar isimli dizilerde de rol alan Aleyna Dalveren bir ara Bugün Ne Giysem isimli yarışma programına da katılmıştır. İlk albüm deneyimini ise 2014 senesinde Hastam Çok isimli albüm ile gerçekleştiren Aleyna Dalveren 2015 yılında ise Serdar Ortaç’ın daha önce seslendirmiş olduğu Karabiberim isimli şarkısını seslendirmiştir.

        Müzisyen bir ailede yetişen Aleyna Dalveren Avşa Dalveren isminde bir ablası vardır. Dans etmeyi, spor ve yüzmeyi çok sevdiğini belirten Aleyna Dalveren ayrıca Lunapark’a gitmeyide çok sevdiğini belirtmiştir.

        Ayrıca alışveriş hastası olduğunu özellikle kıyafet almaktan çok hoşlanmaktadır. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıdır.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ