Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki makyajsız haliyle objektif karşısında - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Aleyna Tilki, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tilki'nin, kabanını terlikleriyle kombinlediği farklı tarzı dikkat çekti.

        2

        "YENİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

        Son şarkısı 'Tanırım İntiharı' ile ilgili geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu ve bu durumdan mutluluk duyduğunu ifade eden genç şarkıcı, yeni çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

        MAKYAJSIZ ALEYNA

        Ayrıca Aleyna Tilki'nin makyajsız haliyle objektif karşısına geçmesi de dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "ÇOCUKLUĞUMU YAŞAMA FIRSATIM OLMADI"

        Ayrıca Aleyna Tilk, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını da yanıtladı. Genç şarkıcı, "Küçüklükten beri büyük şöhret içindesin. Bu hayat sana ne kazandırdı, ne öğretti?" sorusu üzerine şunları söyledi:

        Kariyerimden önce hikâyemden dolayı hiç çocukluğumu yaşama fırsatım olmadı. ‘Çocuk star’ olma dönemindeyse kıyafetlerim ve röportajlarımla çocukluğumu biraz da olsa yaşıtlarım gibi yaşamış oldum. Onun dışında psikolojik olarak getirisi değil, götürüsü oldu ama kariyerimde hedefim dünya olduğu için erken başlamak en doğrusuydu.

        4

        "BENİ ANLAYAN KİTLE OLUŞTU"

        Tilki’ye, "Bu kadar uzun süre albüm çıkarmama sebebin neydi?" sorusu da yöneltildi. Şarkıcı, "Çünkü kendimi iyi hissetmiyordum. Beni benden başka biri olarak tanıyan topluma kendi parçalarımı vermek istemedim. Şu an beni anlayan bir kitle oluştuğunu düşündüğüm için artık hazırım" diye yanıt verdi.

        5

        "HER ZAMAN GÜZEL OLACAĞIM"

        Aleyna Tilki, bir takipçisinin yönelttiği “Niye bu kadar güzelsin?” sorusu üzerine ise şöyle dedi:

        Güzelliğin bir bütün olduğunu düşünüyorum. Yeteneklerimin arkasında durduğum, auramı düşük frekanslardan koruduğum, düşünen ve özgür bir kadın olduğum sürece her zaman güzel olacağım.

        6

        Aleyna Tilki

        64

        Ebru Şahin

        65

        Ebru Şahin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ