Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alfa Kurt filminin oyuncuları kim ve konusu ne? Alfa Kurt filmi ne zaman ve hangi tarihte vizyona girdi?

        Alfa Kurt filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilip araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Albert Hughes üstlendiği, senaryosunu Daniele Sebastian, Wiedenhaupt kalema aldığı film 17 Ağustos 2018'de vizyona girmiştir. Filmi kaçıranlar yeniden izlemek isteyenler için Alfa Kurt 5 Temmuz Salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak. Peki Alfa Kurt filminin oyuncuları kim, konusu ne? Alfa Kurt ne zaman vizyona girdi? İşte detaylar...

        ALFA KURT FİLMİ KONUSU

        Alpha, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile kurduğu arkadaşlığı konu ediyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da yaşayan genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

        ALFA KURT FİLMİ OYUNCULARI

        Kodi Smit-McPhee

        Jóhannes Haukur Jóhannesson

        Priya Rajaratnam

        Leonor Varela

        Michael Kruse-Dahl

        Natassia Malthe

        Marcin Kowalczyk

        Spencer Bogaert

        Dan Wiedenhaupt

        Mercedes De La Zerda

        Morgan Freeman

        Jens Hultén

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ