Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan'ın eşi Buse Varol'dan 'mezar ziyareti' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

        2

        Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 41 yaşında hayata veda eden iki çocuk babası Selçuk Tektaş, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilmişti.

        3

        Selçuk Tektaş, dün vefatının 1. yıl dönümünde anıldı. Feriköy Mezarlığı'ndaki düzenlenen törene; Alişan, ünlü şarkıcının babası Mehmet Tektaş, annesi Suzan Tektaş, yengesi Merve Tektaş ile yakınları katıldı.

        4

        Bir dönem Alişan ile boşanacakları ve ünlü şarkıcının ailesiyle gerilim yaşadığı konuşulan Buse Varol, anma törenine katılmadığına dair haberler sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

        5

        "CEVABIM BU FOTOĞRAF OLSUN"

        Bir takipçisinin konuyla alakalı sorusunu yanıtlayan oyuncu, Selçuk Tektaş'ın mezarının fotoğrafını paylaşarak, "Cevabım bu fotoğraf olsun" dedi.

        6

        'EMANETLERİNE 'ÖF' DERSEM ALLAH CANIMI ALSIN!'

        Alişan, kardeşinin ölüm yıl dönümünde şu mesajı yayınlamıştı:

        Bir yıl geçti sensiz Selçuk... Tam 1 yıl 1 aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım... Sadece bir kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin... Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim... Sensiz hiçbir hayalim yoktu... Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi... Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı... Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın... Bimiyorum şu anda nerdesin, bizi görüyomusun, izliyomusun ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor... Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırımaya devam ediyorsun beni...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ